Bruidsreportage in Oud Beijerland | Nicole en Kerim

 In Bruiloft, Preview

6 juni is de prachtige bruiloftsdag van Nicole en Kerim, een bruidsreportage in Oud Beijerland!

Ik begin bij Nicole, zij is de rust zelve op deze prachtige zonnige en warme dag, iedereen om haar heen is nerveus over deze dag, vol verwachting ook, maar Nicole niet, die lacht en geniet van de voorbereidingen.

Haar prachtige jurk hangt al klaar, wat een plaatje van een jurk! Een vriendin doet het haar en de make up, er is tijd genoeg en ook hier is de rust terug te vinden.
Als het tijd is voor het aantrekken van de jurk komt moeder Mieke ook naar boven om te helpen, wat wordt haar dochter een prachtige bruid! Dan is het moment daar om vader naar boven te roepen, wat een mooi moment, het moment dat hij zijn dochter voor de eerste keer ziet, ik geniet er elke keer weer van!

De first look van Kerim doen we buiten op het gras, zo is zijn eerste blik ook goed te zien, en wat vind hij zijn bruid mooi, het straalt er van af! De kleur van Kerim zijn pak is geweldig, het staat hem prachtig en op de foto’s komt het ook heel erg mooi uit.

De foto’s maken we op de wal naast het ouderlijk huis van Nicole, haar moeder heeft er eigenhandig voor gezorgd met verschillende telefoontjes naar de gemeente, dat het mooie lange gras niet werd gemaaid, ik maak er dankbaar gebruik van!

Getrouwd wordt er bij de Koningshoeve in Klaaswaal, op een prachtige plek buiten. de familie en vrienden zijn er allemaal al als we arriveren. De ceremonie is prachtig, erg persoonlijk en vol liefde.
In de middag zon maken we na de ceremonie de groepsfoto’s en drinken we met de hele groep nog een borrel op het gelukkige paar. Daarna is het tijd om afscheid te nemen, het was een prachtige dag en ik wens Nicole en Kerim heel veel geluk!

Leveranciers:
Trouw en feestlocatie: De Koningshoeve in Klaaswaal

Bruidsreportage in Oud Beijerland

 

 

Bruidsreportage in Oud Beijerland Bruidsreportage in Oud Beijerland Bruidsreportage in Oud Beijerland Bruidsreportage in Oud Beijerland Bruidsreportage in Oud Beijerland Bruidsreportage in Oud Beijerland

Recommended Posts

Laat een reactie achter

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken