Bruiloft in Earnewâld | Jennie en Colin

 In Bruiloft

22 september begin ik om 8 uur bij Jennie en Colin op Natuurcamping de Reidplûm in Earnewâld. Jennie is met alle dames in de grote schuur en Colin is buiten met alle mannen. Het is een gezellige drukke boel, met kappers en visagisten die iedereen mooi maken.

Half 10 is het tijd voor Jennie om haar prachtige cowbowlaarzen die geweldig bij haar bohemian jurk passen, en haar jurk aan te doen, altijd een bijzonder moment, die ze samen met alle dames beleefd. Colin is dan al aangekleed, net als alle mannen.

De first look gebeurt buiten, met hun daggasten er bij, wat een mooi moment als ze elkaar dan eindelijk zien. Wat vind Colin Jennie mooi en wat is dat duidelijk te zien, ik hou er zo van!
Na de koffie met kokosmokronen en Friese Dúmkes gaan we met een oude schoolbus door de prachtige omgeving rijden, onderweg worden alle groepsfoto’s gemaakt op mooie locaties.

Als we terug komen staat de foodtruck (Olijf en zo) al klaar met de heerlijke lunch die we buiten in de zon op eten. Na de lunch gaan we de fotoshoot in de omgeving doen, wat is het er mooi en wat zie ik een hoop liefde tussen Jennie en Colin! Het liedje met Ukelele is mooi en soms hilarisch, wat goed te zien is in de foto’s.

En dan is het tijd voor de ceremonie, wat een mooie plek! De drone legt de omgeving goed vast en vanaf de grond zie ik alleen maar liefde. De geweldige ringdrager Stijn met zijn koffertje neemt zijn taak heel serieus, wat een heerlijk mannetje! De persoonlijke geloftes waren liefdevol en humoristisch, wat is het toch altijd een mooi moment in de ceremonie!

Na de ceremonie eten we Friese Oranjekoek en muffins, volgen daarna de felicitaties en de borrel en is daarna het Italiaanse diner van de foodtruck wat iedereen buiten en deels binnen eet. Het is een heerlijk ongedwongen sfeer, precies wat Jennie en Colin voor ogen hadden.

De band Exposure maakt van het feest echt een geweldig dansfeest, waar ook bruid Jennie nog geweldig mee zingt, iedereen geniet en dat is dan weer prachtig om te fotograferen.
Het feest wordt afgesloten met een kampvuur en dat is ook gelijk mijn afsluiting.
Wat een prachtige dag was het, het was een eer dat ik er bij mocht zijn! Jennie en Colin ontzettend veel geluk toegewenst!

Leveranciers:
Jurk: Covers
Locatie: Natuurcamping de Reidplûm
Ringen: Toortje Rocks
Laarzen: Sendra
Foodtruck: Olijf en zo


 
Recente Blogs

Laat een reactie achter

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken