Bruiloft Fort Lent | Evelien en Michel

25 mei 2019
Professionele-fotograaf-video-fotografie-bruiloft

24 mei was na ruim 2 jaar wachten eindelijk de dag: de trouwdag van Evelien en Michel!
Wij begonnen de dag bij Michel, die door zijn vader in zijn pak werd geholpen. Wat heeft hij naar deze dag uitgekeken en wat heeft hij er veel zin in.

Bij Evelien was het heel relaxed, Evelien was rustig en had er vooral ontzettend veel zin in. 2 jaar aftellen en nu is dan eindelijk de dag aangebroken. Het is vandaag prachtig weer en dat maakt het allemaal nog ontspannender, want nu wordt er ook buiten op het dak van Fort Lent getrouwd!

Om 9.45 uur is het moment van de first look aangebroken. Ze beginnen met alleen elkaars hand voelen achter de deur en dat wordt Michel al te veel, hij kan niet wachten zijn bruid nu in het echt te zien! Wat een ontlading als ze achter de deur weg stappen!
Na de first look gaan we foto’s maken bij Landgoed Bingerden. Wat is het er mooi en wat zijn veel mooie plekken voor foto’s! Ook op het Rozendaalse zand maken we nog foto’s en dan is het tijd om naar Fort Lent te vertrekken.

Tijdens een prachtige ceremonie op het dak van het fort zeggen zij overtuigend ja tegen elkaar, wat een liefde voor elkaar en voor de familie zien we in deze ceremonie terug.

Na de toost en de taart, en het diner is het tijd voor het geweldige feest, samen met DJ Henri wordt het een knalfeest wat nog tot in de late uurtjes doorging.

Lieve Evelien en Michel, het was een grote eer dat wij jullie dag mochten vastleggen, wij hebben er van genoten om jullie liefde vast te leggen!

 

Deze bruiloft werd mede mogelijk gemaakt door:
Uitnodigingen: Sharon Dekkers
Ringen: Present Art Duiven
Jurk: Bruidshuis Diana Boxmeer
Pak: Suits at See
Locatie: Fort Lent
Muziek: DJ Henri

 

 

Totaal: