Professionele-fotograaf-video-fotografie-bruiloft
Werkwijze • Bruiloft

Kennismaking
Als jullie mij als fotograaf/videograaf bij jullie prachtige dag willen, en ik ben nog beschikbaar, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Jullie zijn van harte welkom bij mij thuis, waar we veel verschillende trouwalbums en videofilms hebben om jullie een idee te geven van mijn werk en werkwijze. Jullie wensen en jullie dag spreken we ook helemaal door en ik vertel over de vele mogelijkheden.

Opdrachtbevestiging
Tijdens de kennismaking tekenen veel bruidsparen gelijk de opdrachtbevestiging, andere bruidsparen denken er nog even over na en wachten op de mail die ik stuur met daarin een korte samenvatting van alles wat we besproken hebben met daarbij de opdrachtbevestiging.
De opdrachtbevestiging wordt getekend, de aanbetaling gedaan, daarna is de datum definitief voor jullie vastgezet in mijn agenda!

Loveshoot
Bij pakketten vanaf 10 uur fotografie zit een loveshoot standaard bij de prijs in. Op deze manier kunnen we op een ontspannen manier met elkaar kennismaken voor en achter de camera. Jullie wennen aan mijn werkwijze en zien hoe eenvoudig het is om helemaal jezelf te zijn op foto’s Deze foto’s krijgen jullie als download link en zijn bv te gebruiken voor een save the date kaart of trouwkaart.

Puntjes op de i
Tussen het vastleggen van de datum en de bruiloft kunnen jullie altijd mailen als jullie vragen hebben, over de planning, tips, etc. Ongeveer 2 weken voor de bruiloft stuur ik jullie een vragenlijst met zaken die voor mij belangrijk zijn om te weten op jullie trouwdag. (denk aan de adressen, tijdstippen, etc)

Bruiloft
En dan is het zover, jullie trouwdag! Jullie trouwdag! Meestal begin ik bij de bruidegom, waar ik het aankleden fotografeer (en Rob filmt) meestal is dit eerder dan in de planning bedacht is, en als je als bruidegom het pak daarna weer uitdoet vind ik heel normaal. Daarna ga ik naar de bruid en blijven daar tot de first look, daarna volg ik jullie de hele dag onopvallend en fotografeer alles wat er jullie dag gebeurt aan emoties, bijzondere gebeurtenissen, bijzondere momenten.

Preview
De dag na de bruiloft ga ik al met jullie foto’s bezig, en Rob met de film. Het eerste wat we doen is de kaarten inlezen en een back up maken. Omdat ik erg nieuwsgierig ben, maak ik dan de eerste selectie van bijzondere foto’s, deze ontvangen jullie als preview.

Levering foto’s & film
In de weken na de bruiloft ga ik bezig met jullie foto’s en Rob met jullie film. Elke foto wordt bewerkt in mijn stijl, en bijgesneden waar nodig. Binnen 6 weken na de bruiloft ontvangen jullie van mij een link naar de online gallery en bijna tegelijkertijd de USB in de houten bewaarbox per post. Voor de video geldt dezelfde oplevertijd ongeveer, Rob levert de videoclip op, bijna gelijk met de online gallery (binnen 6 weken) en de oplevering op USB gebeurt samen met de foto’s in de houten bewaarbox.

Trouwalbum
Voor het trouwalbum laat ik jullie weten hoeveel favorieten ik van jullie graag ontvang, die gaat d.m.v de online gallery. Daar hoeven jullie alleen maar op de foto’s te klikken die jullie in het album willen, deze kan ik dan in 1 keer downloaden, als jullie aangeven klaar te zijn met de selectie (en neem daar gerust je tijd voor)
Als ik de favorieten heb ontvangen, maak ik een album voor jullie op, en stuur dan een digitale preview om het album te bekijken, daar kunnen jullie nog wijzigingen in aangeven, na jullie goedkeuring gaat het album in bestelling en wordt het na zo’n 5 weken geleverd. We maken daarna een afspraak om het op te komen halen bij mij thuis.!

Reactie’s op afscheidsreportages die ik maakte:

Vorige
Volgende
Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!
Totaal: