Werkwijze Dansvoorstellingen

Met beide een enorme passie voor dans, leggen wij dansvoorstellingen vast, zowel op foto als film. Wij leveren bij voorkeur een bewaarbox met daarin de foto’s en de film op USB. Mocht de opdrachtgever alleen gebruik willen maken van een film opname, is dit uiteraard ook mogelijk. Bij het bestellen van de USB box kan er gekozen worden tussen ophalen op de dansschool en verzenden naar het huisadres.

De USB boxen verkopen wij o.a. via voor-inschrijving, wij leveren aan de opdrachtgever een bestelbrief met daarin onze werkwijze en de bestel-link naar onze webshop, uw dansers kunnen de USB box bestellen via de webshop en betalen via Ideal. De bestelbrief dient voor de dansvoorstelling (ongeveer 2 weken er voor) uitgedeeld te worden.

Voor de webshop hebben wij een afbeelding nodig van de USB hoes, wij kunnen onze opdrachtgever (of hun grafisch vormgever) templates van de USB hoes leveren. (wij zorgen zelf voor het drukwerk van de USB hoes)

In de foyer van het theater hebben wij een duidelijk herkenbare, ingerichte stand, waar de bezoekers de USB box kunnen bestellen, hier kan via pin en contant betaald worden.

Als wij een productie filmen doen wij dit standaard met minimaal drie camera’s. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat bij de eindmontage gekozen kan worden voor het mooiste beeldmateriaal, (camerahoek, podium bezetting, choreografie, etc.) Bovendien levert het regelmatig wisselen van camera positie een meer dynamisch resultaat op.

De fotograaf maakt tijdens alle dansen zoveel mogelijk verschillende foto’s, van het totale podium, maar ook close ups van de dansers. De foto’s worden in hoge resolutie geleverd en kunnen worden afgedrukt.

Na de opname zal het ongeveer 4 weken duren voor oplevering (in de praktijk zijn  de eindvoorstellingen vaak in juni en leveren we na de zomerstop van de dansschool op). De USB boxen worden compleet met namen lijst afgeleverd bij de opdrachtgever.

Op deze manier heeft u een professionele registratie van uw dansvoorstelling en uw bezoekers krijgen de gewenste USB’s zónder dat u er naar om hoeft te kijken. Er zijn in principe geen kosten verbonden aan deze werkwijze, wij vragen een minimaal aantal verkochte dvd’s. Dit wordt bij het bevestigen van de opdracht vastgelegd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Desgewenst kunnen wij enkele voorbeeld USB’s aan u opsturen.

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken