Werkwijze bedrijfsvideo

Hoe brengt u in beeld wat er aan activiteiten plaats vindt in uw bedrijf?

Soms hebben mensen een laatste zetje nodig; het is lastig een beeld te vormen van bijvoorbeeld een sport/activiteit. Wat houdt aqua yoga in, hoe ziet een indoor skibaan er precies uit of; Welke activiteiten kunt u binnenkort bij ons verwachten.

Met een promotiefilm helpt u uw bezoekers, en daarmee u zelf, een handje!

Een van onze specialisme is het maken van actieve promotiefilms. Daarmee bedoelen wij geen statische films waar iemand een verhaal afsteekt, wij filmen bij voorkeur live de activiteiten. Onze films bieden een rustig beeld van de activiteit, zónder de dynamiek van de activiteit te verliezen.

Wat kunnen wij u bieden?

Dynamische videoclips waarin alle (sport)activiteiten in uw bedrijf kort worden aangestipt. Deze clips kunnen worden voorzien van muziek, verklarende tekst in beeld, en/of een professionele voice-over.

De videoclips worden geschikt gemaakt voor diverse doeleinden. U kunt deze niet alleen afspelen op een scherm in uw bedrijf zelf! Benut deze in bijvoorbeeld een beursstand, met de film brengt u de sfeer van uw bedrijf optimaal tot uiting, zonder daar zelf nog wat aan toe te voegen, of plaats compilages van de clip op uw website, om een extra dimensie toe te voegen!

Ons doel is het beeld te schetsen van wat er bij u allemaal mogelijk is!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij kunnen u dan ook het nodige promotiemateriaal laten zien.

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken