Video

2015-06-15_0035

Bruiloft video

Met veel oog voor detail en enthousiasme, weten wij tijdens jullie huwelijksdag de momenten te filmen die jullie dag kenmerkt. Zonder op te vallen leggen we alle bijzondere momenten vast, momenten die juist júllie dag uniek maakt.

Jullie bruiloft verdient een sfeervolle bruidsvideo, en deze functie vervullen we graag. We hebben drie pakketten, voor ieder budget is het mogelijk een fotograaf voor jullie bruiloft te boeken.

> Bekijk hier het portfolio

Theater video

Als wij een productie filmen doen wij dit standaard met minimaal drie camera’s. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat bij de eindmontage gekozen kan worden voor het mooiste beeldmateriaal. Hiermee bedoelen we de juiste camerahoek, podium bezetting, choreografie, etc. Bovendien levert het regelmatig wisselen van camera positie een dynamischer resultaat op.

> Bekijk hier het portfolio

Uitvaart video

Met onze uitvaart videografie registreren wij meer dan een uitvaartdienst. Op gepaste afstand leggen wij zoveel mogelijk vast van de ogenschijnlijk ongrijpbare emotie en de veelal onbewuste handelingen van de betrokkenen. De troostende arm, de handen die elkaar vinden en de warme bemoedigende blik naar elkaar. Onze kracht is deze beelden vast te leggen en de verzamelen tot een waardevolle, tastbare herinnering.

> Bekijk hier het portfolio

Bedrijfsfilm

Een van onze specialisme is het maken van actieve promotiefilms. Daarmee bedoelen wij geen statische films waar iemand een verhaal afsteekt. Wij filmen bij voorkeur live de activiteiten. Onze films bieden een rustig beeld van de activiteit, zónder de dynamiek van de activiteit te verliezen.

De videoclips worden geschikt gemaakt voor diverse doeleinden. Benut deze in bijvoorbeeld voor een beursstand, of plaats compilages van de clip op uw website, om een extra dimensie toe te voegen!

> Bekijk hier het portfolio

screenshot-2016-12-14-15.43.08

“Gespecialiseerd in het vastleggen van emoties, in alle fases van het leven.”

Emoties vastleggen is onze passie, van een newborn tot een bruiloft maar zeker ook een uitvaart. Alle fases van het leven verdienen aandacht voor emotionele herinneringen. Wij zorgen dat deze met foto’s en film voor altijd bewaard zullen blijven. Wij genieten als we jullie kunnen fotograferen op de meest emotionele, liefdevolle en hilarische momenten.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken