Professionele-fotograaf-video-fotografie-bruiloft
BRUILOFT VIDEO

BRUILOFT VIDEO

Met veel oog voor detail en enthousiasme, weten wij tijdens jullie huwelijksdag de momenten te filmen die jullie dag kenmerkt. Zonder op te vallen leggen we alle bijzondere momenten vast, momenten die juist júllie dag uniek maakt.

Jullie bruiloft verdient een sfeervolle bruidsvideo, en deze functie vervullen we graag. We hebben drie pakketten, voor ieder budget is het mogelijk een fotograaf voor jullie bruiloft te boeken.

THEATER VIDEO

Als wij een productie filmen doen wij dit standaard met minimaal drie camera’s. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat bij de eindmontage gekozen kan worden voor het mooiste beeldmateriaal. Hiermee bedoelen we de juiste camerahoek, podium bezetting, choreografie, etc. Bovendien levert het regelmatig wisselen van camerapositie een dynamischer resultaat op.

UITVAART VIDEO

Met mijn uitvaart videografie registreren wij meer dan een uitvaartdienst. Op gepaste afstand leggen wij zoveel mogelijk vast van de ogenschijnlijk ongrijpbare emotie en de veelal onbewuste handelingen van de betrokkenen. De troostende arm, de handen die elkaar vinden en de warme bemoedigende blik naar elkaar. Mijn kracht is deze beelden vast te leggen en de verzamelen tot een waardevolle, tastbare herinnering.

BEDRIJFSFILM

Een van mijn specialisme is het maken van actieve promotiefilms. Daarmee bedoelen wij geen statische films waar iemand een verhaal afsteekt. Wij filmen bij voorkeur live de activiteiten. Mijn films bieden een rustig beeld van de activiteit, zónder de dynamiek van de activiteit te verliezen.

De videoclips worden geschikt gemaakt voor diverse doeleinden. Benut deze in bijvoorbeeld voor een beursstand, of plaats compilages van de clip op uw website, om een extra dimensie toe te voegen!

Totaal: