Familiefilm

Professionele-fotograaf-video-fotografie-newborn-babyshoot

Staat jouw telefoon, ipad en computer ook vol met filmpjes? De eerste lachjes van je kind, verjaardagen, feestdagen, vakanties, leuke alledaagse momenten en elke dag komen er momenten bij die je eigenlijk voor altijd wilt bewaren. Bijvoorbeeld als een korte film van het 1e jaar van je kindje, of een overzicht van filmpjes met wat voor momenten dan ook. Wij bieden je de oplossing hiervoor: de familiefilm! Wij kunnen al jouw losse filmpjes (en foto’s) monteren tot een mooie film.

 

Hoe werkt het?

Upload link
Wij sturen een link waarmee je jouw films en foto’s naar ons kunt sturen, je hoeft niets van te voren te selecteren, wij selecteren de mooiste momenten uit jouw films op en monteren dit tot een mooi geheel.

Pakketten
Wij bieden standaard 2 pakketten aan, 100 filmpjes voor € 95,-  en 200 filmpjes voor € 175,-  Maar een film op maat is uiteraard ook mogelijk, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Muziek
Wij gebruiken onder de film rechten vrije muziek, daarnaast is het mogelijk om zelf muziek aan te leveren passend bij jouw herinneringen.

MP4 bestand
Als de film gemonteerd is, sturen we deze in MP4 formaat naar je retour, deze is op je TV, computer, telefoon of tablet af te spelen (op usb geleverd in bewaardoos kan natuurlijk ook) De lengte van de film is afhankelijk van het aantal filmpjes en de lengte daarvan. De familiefilm zal tussen de 15 en 60 minuten zijn.

Privacy
Zodra de film is opgeleverd aan jullie, zullen wij jullie filmbestanden verwijderen.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!
Totaal: