Professionele-fotograaf-video-fotografie-bruiloft
FOTOGRAFIE

BRUILOFT FOTOGRAFIE

Met veel oog voor detail en enthousiasme, weet ik tijdens jullie huwelijksdag de momenten te fotograferen die jullie dag kenmerkt. Onopvallend leg ik alle bijzondere momenten vast, momenten die juist júllie dag uniek maakt.

Jullie bruiloft verdient professionele fotografie, en deze functie vervullen we graag. We hebben drie pakketten, voor ieder budget is het mogelijk een fotograaf voor jullie bruiloft te boeken. Natuurlijk moet de bruiloftfotograaf beschikken over de juiste expertise en ervaring. Alleen dan is een goed resultaat mogelijk.

LOVESHOOT FOTOGRAFIE

Loveshoots worden ook wel “pre-wedding” shoots genoemd. Het is een leuke manier om jullie verloving, of jullie liefde te vieren met een mooie fotoreportage. Ook is het leuk om mij als fotograaf al iets beter te leren kennen wanneer je bijvoorbeeld een bruidsreportage hebt geboekt bij mij. Deze foto’s kunnen uiteraard gebruikt worden als een herinnering voor later, maar ook bijvoorbeeld voor de uitnodiging van de bruiloft.

We kunnen lekker in de buitenlucht gaan fotograferen of in het centrum van de stad waar jullie liefde is ontstaan. Tijdens de loveshoot gaan we ontspannen te werk, en worden er prachtige foto’s van jullie gemaakt, waar de liefde vanaf spat.

LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Bij lifestyle fotografie kom ik een aantal uren bij jullie thuis. Wat jullie vastgelegd willen hebben kan van alles zijn: een reportage van een pasgeboren baby, een zaterdagochtend in jullie gezin of een verjaardagsfeest van opa. Ik maak foto’s van alles wat ik zie gebeuren, op een zo onopvallend manier mogelijk. Ik maak zo min mogelijk geposeerde foto’s, maar natuurlijk maak ik ook tijd voor een aantal portretten. Ik wil de foto zo puur mogelijk houden en hét moment van de gelegenheid vastleggen.

NEWBORN FOTOGRAFIE

Een foto is een blijvende herinnering voor nu en later. In de rust van jullie eigen huis maak ik met alle liefde foto’s van jullie baby. Dit doe ik tussen de 4e en 14e dag na de geboorte van jullie kindje. In de eerste weken na de geboorte krullen kindjes nog makkelijk op zoals ze ook in mama’s buik deden en slapen ze daarbij nog lekker diep, ze merken op die manier weinig van de fotoshoot.

Ik neem zelf de achtergronddoeken en mutsjes/ haarbandjes mee en trek er ruim de tijd voor uit, (2-3 uur is heel normaal), alles in het ritme van jullie baby, met tijd en ruimte voor voedingen en verschoningen.

UITVAART FOTOGRAFIE

Uitvaartfotografie en uitvaartvideografie is een vak apart. Als uitvaartfotograaf brengen wij deze belangrijke dag respectvol in beeld. Als uitvaartfotograaf houden we goed rekening met uw wensen. We zorgen dat alles goed in beeld komt, zonder zelf op te vallen. Uitvaartfotografie zorgt voor een blijvende herinnering. Deze zichtbare herinnering biedt troost op de momenten dat u dat nodig heeft.

We hanteren scherpe prijzen, terwijl we geen concessie doen op het gebied van kwaliteit. Rob en Monica hebben een passie voor het maken van reportages en halen voldoening uit het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen.

DANS FOTOGRAFIE

Met beide een enorme passie voor dans, leggen wij graag voorstellingen van dans vast, zowel op foto als video. De fotograaf maakt tijdens alle dansen zoveel mogelijk verschillende foto’s. Van zowel het totale podium als close ups van de dansers. De foto’s worden in hoge resolutie geleverd en kunnen worden afgedrukt of voor promotie worden gebruikt.

“Gespecialiseerd in het vastleggen van emoties, in alle fases van het leven.”

Emoties vastleggen is mijn passie, van een newborn tot een bruiloft maar zeker ook een uitvaart. Alle fases van het leven verdienen aandacht voor emotionele herinneringen. Wij zorgen dat deze met foto’s en film voor altijd bewaard zullen blijven. Wij genieten als we jullie kunnen fotograferen op de meest emotionele, liefdevolle en hilarische momenten.

Totaal: