Over ons

Mijn bedrijf bevindt zich in Duiven, naast mijzelf werkt onze zoon vaak mee in het bedrijf en filmt veelal mee met de theaterproducties die wij verzorgen, daarnaast zorgt hij ervoor dat de verkoop van USB’s bij dansvoorstellingen perfect verloopt.

Ons bedrijf

Mijn bedrijf bestaat sinds 2009, met een heel team aan mensen maken wij verschillende reportages van bruiloften en uitvaarten. Een andere tak van ons bedrijf zijn de theater producties. Wij fotograferen en filmen veel verschillende soorten theaterproducties, van dansvoorstellingen, musicals tot opera.

Het vastleggen van emoties, in alle fases van het leven vinden we prachtig, daarom is de uitvaart fotografie en videografie een belangrijk deel van ons werk geworden.

Onze reportages worden de herinneringen, die na verloop van tijd vervagen, is onze ervaring. Het vastleggen van de liefde tussen 2 mensen tijdens bruiloften vinden wij prachtig om te doen, op een hele ongedwongen manier zorg ik dat de liefde tussen het bruidspaar zichtbaar wordt in mijn beelden. Tijdens de uitvaart reportages gaat het ook om liefde, de liefde voor degene die gemist gaat worden en alle herinneringen die hier bij horen.

Monica

Ik begon met fotograferen op 10 jarige leeftijd met een hele grote Agfa Clack camera, daar gingen rolletjes voor 12 foto’s in. Leerde daarmee al de momenten te pakken die er toe deden, want voor elke foto moest je nadenken of hij de moeite waard was om te maken. In de digitale tijd begon ik met een Nikon camera, stapte daarna over naar Sony en fotografeer tegenwoordig met een full frame Canon (5D MIII) en gebruik hierbij prime lenzen.

Videoteam

Naast dat ikzelf film, bestaat ons videoteam uit meerdere personen met een zeer ruime ervaring in videoregistratie en editing, hierdoor is backup altijd gewaarborgd, maar kunnen wij ook meerdere theatervoorstellingen tegelijk vastleggen.

Werkgebied

Naast bruidsreportages, uitvaartreportages, bedrijfsfilms, zijn wij gespecialiseerd in multicamera registratie van (pop)koorconcerten/dansvoorstellingen/evenementen/theater/ etc.

Make a Memory

Ruim 6 jaar werk ik als fotograaf belangeloos en vrijwillig voor Stichting Make a Memory. Ik maak bijzondere fotoreportages van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen helpen bij de verwerking van het verlies. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over bijvoorbeeld doneren.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken