Over ons

Wij wonen in Duiven, en zijn sinds 1995 getrouwd. Onze zoon Bram van 24 woont op zichzelf in Arnhem en studeert op de PABO voor meester in het basisonderwijs, hij filmt mee met theater registraties en zorgt dat de verkoop van dvd’s perfect verloopt.

Ons bedrijf

Ons bedrijf bestaat sinds 2009, wij maken veel verschillende reportages van bruiloften en uitvaarten. Een andere tak van ons bedrijf zijn de theater producties. Wij fotograferen en filmen veel verschillende soorten theaterproducties, van dansvoorstellingen, musicals tot opera.

Het vastleggen van emoties, in alle fases van het leven vinden we prachtig, daarom is de uitvaart fotografie en videografie een belangrijk deel van ons werk geworden.

Onze reportages worden de herinneringen, die na verloop van tijd vervagen, is onze ervaring. Het vastleggen van de liefde tussen 2 mensen tijdens bruiloften vinden wij prachtig om te doen, ik gebruik ik hiervoor de Beloved Invites die ik leerde tijdens de workshop in 2013, op een hele ongedwongen manier zorg ik dat de liefde tussen het bruidspaar zichtbaar wordt in mijn beelden. Tijdens de uitvaart reportages gaat het ook om liefde, de liefde voor degene die gemist gaat worden en alle herinneringen die hier bij horen.

Rob

Rob is de cameraman van ons beide, hij doet ook al het editing werk van de verschillende video reportages. Hij is de cameraman/editor van de twee en filmt al jarenlang met grote passie. Hij is helemaal in zijn element als hij mooie opnames heeft gemaakt om deze vervolgens te kunnen monteren tot een prachtige registratie. Creativiteit en perfectie zijn hem op het lijf geschreven, voor hem is bijna niets te gek om een mooi resultaat te bereiken.

Monica

Monica begon met fotograferen op 10 jarige leeftijd met een hele grote Agfa Clack camera, daar gingen rolletjes voor 12 foto’s in. Leerde daarmee al de momenten te pakken die er toe deden, want voor elke foto moest je nadenken of hij de moeite waard was om te maken. In de digitale tijd begon ik met een Nikon camera, stapte daarna over naar Sony en fotografeer tegenwoordig met een full frame Canon (5D MIII) en gebruik hierbij prime lenzen.

Videoteam

Naast wijzelf bestaat ons videoteam uit meerdere personen met een zeer ruime ervaring in videoregistratie en editing, hierdoor is backup altijd gewaarborgd.

Werkgebied

Naast bruidsreportages en uitvaartreportages zijn wij gespecialiseerd in multicamera registratie van (pop)koorconcerten/dansvoorstellingen/evenementen/theater/ etc.

Make a Memory

Ruim 4 jaar werk ik als fotograaf belangeloos en vrijwillig voor Stichting Make a Memory. Ik maak bijzondere fotoreportages van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen helpen bij de verwerking van het verlies. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over bijvoorbeeld doneren.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken