Werkwijze Theatervoorstellingen

Van Essen Foto en film producties uit Duiven maakt video registraties van evenementen, theater/dans voorstellingen, (musical, shows door koren, muziekvoorstellingen, opera’s etc)

Als wij een productie filmen doen wij dit standaard met minimaal drie camera’s. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat bij de eindmontage gekozen kan worden voor het mooiste beeldmateriaal, (camerahoek, podium bezetting, choreografie, etc.) Bovendien levert het regelmatig wisselen van camera positie een meer dynamisch resultaat op.

Voor de opname van het geluid maken wij naast de richtmicrofoons op de camera´s veelal gebruik van een microfoon opstelling bij het podium. Daarnaast gebruiken wij in overleg met de geluidstechnicus het geluidsspoor uit de PA, deze sporen worden gemixt in de eindmontage voor een optimale weergave en beleving.

Wij beschikken over professionele dvd duplicatie en bedrukkings apparatuur, waardoor de oplevering gegarandeerd snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Bij theater opnames hanteren wij de volgende kosten: Wij vragen voor de opname en montage €450,-. Alle kosten voor opname, montage en productie zijn verwerkt in de prijs die wij voor een DVD vragen (17,50 Euro) wij vragen een minimale afname van 40 DVD´s. Voor andere aantallen gelden andere prijzen. Neemt u aub contact met ons op om een passende offerte te laten maken.

Op deze manier heeft u een professionele registratie van uw show/concert en uw bezoekers krijgen de gewenste DVD’s zónder dat u er naar om hoeft te kijken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Desgewenst kunnen wij u enkele voorbeeld dvd’s opsturen.

0

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken