Newborn fotoshoot in Halle | Gijs

5 juni 2015

18 januari heb ik de newborn reportage bij Jenneken en Remco thuis, zij waren een bruidspaar die we hebben vastgelegd in mei 2012. 24-12 is hun prachtige zoon Gijs geboren. Ik combineer de newborn met lifestyle foto’s omdat ik daar ook zo van houd. Gijs krijgt eerst nog een flesje, gaat nog even lekker slapen en wij gaan nog even bij praten beneden, we bekijken het trouwalbum en ik hoor hoe zij de prachtige dag hebben ervaren.
We gaan daarna de spullen klaar zetten voor de newborn foto’s.
Kleine Gijs slaapt lekker door en ik maak rustig de foto’s in verschillende posities, het is genieten van het kleine mannetje.

Na de newborn foto’s gaan we naar beneden om daar nog een paar foto’s te maken van het gezinnetje.
Jenneken en Remco, heel veel geluk met jullie Gijs, ik heb er van genoten om deze foto’s te maken voor jullie!
Newborn fotoshoot in Halle

Totaal:
0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leeg