Bruiloft in België | Sophie en Benjamin

3 september 2017
Professionele-fotograaf-video-fotografie-bruiloft

In het Belgische Vliermaalroot beginnen we deze ochtend bij bruid Sophie. In real life hebben we elkaar nog niet gezien (lang leve Skype!), maar vanaf de eerste minuut voelt het heel erg vertrouwd en leggen we haar enthousiasme vast tijdens de voorbereidingen voor haar prachtige trouwdag.

Als de jurk aan mag beginnen de zenuwen te komen en kan Sophie niet wachten om haar Benjamin eindelijk te zien.
Als hij aanbelt komt Sophie van de prachtige vide naar beneden gelopen en straalt zoals we zo graag een bruid zien stralen. Wat is ze fier op haar kleed, en wat vind Benjamin haar mooi, het is prachtig om vast te leggen.

De foto’s gaan we maken op Kasteel Ordingen, tijdens de reis gebeurt er nog wel iets hilarisch, het bruidsboeket vliegt van de prachtige trouwauto, onder onze auto door en midden op straat. Gelukkig leggen de Go pro in de trouw auto en onze dashcam alles vast!

Wat een lol, plezier en ontzettend veel liefde tijdens de fotoshoot, het is genieten met een hoofdletter G! Confetti, prachtige drone beelden, de mooie oldtimer, wauw!
Als alle gasten er zijn, is het tijd voor de super romantische ceremonie. De liefde spat er van af en met alle mooie woorden door iedereen die hen lief is, wordt het een hele persoonlijke ceremonie.

Na de receptie volgt het diner en aansluitend het dessertbuffet, de mooie speeches door de vaders, en dan kan het spetterende feest beginnen, compleet met neon armbandjes en armbandjes die licht gaven op de beat van de muziek, aan alles is gedacht en geeft een geweldig effect op de foto’s.

Lieve Sophie en Benjamin, dank jullie wel dat wij bij jullie dag aanwezig mochten zijn, dat we jullie liefde en plezier voor en met elkaar mochten vastleggen, het was de hele dag genieten voor ons! Blijf zo gelukkig als we jullie nu hebben gezien en heb prachtige jaren in Costa Rica! (en het aanbod voor een geweldige after weddingshoot staat nog hoor!)


 
  

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door:
De jurk: Koonings in Deurne
Kapper: Atelier Nassér
Bruidstaart: Blanckaert Patisserie
Ceremonie spreker: Joris van het rituelen huis
Violist: Stijn van de Voorde
DJ: DJ Limburg
Bruiloft in Belgie| Sophie en Benjamin

 

 

 

Totaal: